25. 11. 2010, 15:50:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25. 11. 2010, 16:16:44 uživatelem Sy-diskusni-forum-sel.)
Mně ani nevyhovuje takové to automatické očekávání sexu, když jdou dva spolu do postele. Opravdu v drtivé většině případů se chci mazlit, líbat, vzájemná masáž, hlazení, v podstatě i cokoliv jiného kromě samotného styku. Na ten mám chuť třeba pětkrát do měsíce a většinou třeba po pár skleničkách A obvykle na místech, kde to moc nejde. Za střízliva v ložnici mi to přijde tak nudné, až se tomu prostě vyhýbám, což nevyhnutelně s normální partnerkou dříve nebo později vede ke krizi.
S těmi ženami kolem třicítky máš pravdu. Já se ohlížím spíše po mladších (20-25 let) a vlastně i teď bych jednu takovou do života chtěl, ale zatím žádná není na obzoru (alespoň tady v Plzni a okolí). Čekat do čtyřiceti let nebudu
S těmi ženami kolem třicítky máš pravdu. Já se ohlížím spíše po mladších (20-25 let) a vlastně i teď bych jednu takovou do života chtěl, ale zatím žádná není na obzoru (alespoň tady v Plzni a okolí). Čekat do čtyřiceti let nebudu