22. 11. 2010, 13:46:34
Nikdo není tak ošklivý, jak si myslí
To že holka nevypadá jako modelka ještě neznamená, že je ošklivá. Každý má něco, na co může být hrdý a co je na něm krásné. A upřímě řečeno, krása jednou odejde a co pak? To by si chtěla být s někým, kdo je s tebou jen proto, že jsi krásná? S někým, koho by nezajímalo jaká seš? S někým, kdo by věděl, že máš 90-60-90, dlouhý nohy, blond vlasy, velký ... a úžasnej zadek, ale nevěděl, že se ti líbí (dejme tomu) kapela Tři sestry, že máš ráda psy a místo kaviáru dáváš přednost salámu? S někým kdo by tě po několika letech vyměnil za mladší model?
Lásku najdeš, určitě na tebe někde čeká. Taky sem byla smutná jako ty a štěstí se na mě usmálo aniž bych to čekala.
Přeju ti hodně štěstí a ať tu najdeš to co hledáš...
A hlavně, pokud si budeš sama o sobě myslet, že jsi hezká a fajn holka, tak uvidíš, že ti bude líp. A že tvoje okolí si to začne myslet taky. Nebude to ani trochu snadný, ale výsledek stojí za to, to mi věř.

Lásku najdeš, určitě na tebe někde čeká. Taky sem byla smutná jako ty a štěstí se na mě usmálo aniž bych to čekala.
Přeju ti hodně štěstí a ať tu najdeš to co hledáš...

A hlavně, pokud si budeš sama o sobě myslet, že jsi hezká a fajn holka, tak uvidíš, že ti bude líp. A že tvoje okolí si to začne myslet taky. Nebude to ani trochu snadný, ale výsledek stojí za to, to mi věř.