17. 11. 2010, 16:20:51
Nejsem asexuál. Ale jsem heterosexuál s velmi podprůměrnou potřebou sexu. Co s tím? Miluju něžnosti, vášnivé polibky, doteky a hlazení na intimních místech, ale sex mě příliš neláká, stačil by mi tak jednou nebo dvakrát v měsíci. Na druhou stranu se úplně bez něj obejít neodkážu. Jsem heterosexuál, ale mám velmi malou hladinu testosteronu (tzn. nepřímo i libida), takže jsem vlastně trochu asexuální heterosexuál Už poněkolikáté kvůli tomu zřejmě brzy přijdu o úžasnou přítelkyni, protože prostě jejím nárokům nestačím a i když se snažím léčit, tak tu šanci jsem dostatečně dlouhou nedostal. Prostě 1-2 měsíce bez sexu znamenají, že přítelkyně o mě ztrácí zájem a hledá si jinde náhradu. Vím, že asi není tak "úžasná", když mi nedá šanci na léčení, ale až na tuhle jedinou věc bohužel úžasná byla - taková, že bych si dokázal představit s ní žít do smrti.
A teď by mě zajímalo, jestli jsou tu chlapi s podobným problémem, případně jestli jsou slečny, které nejsou asexuální, nicméně mají velmi malou, téměř nulovou potřebu sexu (tím ale nemyslím, aby se jim sex hnusil - to bych se dostal z jednoho extrému do druhého).
A teď by mě zajímalo, jestli jsou tu chlapi s podobným problémem, případně jestli jsou slečny, které nejsou asexuální, nicméně mají velmi malou, téměř nulovou potřebu sexu (tím ale nemyslím, aby se jim sex hnusil - to bych se dostal z jednoho extrému do druhého).