Registrován od: 27. 06. 2012
Hodnocení:
1
nebylo to tak úchylné a nesympatické, jak jsem čekala. a navíc si teďka můžu říkat frigitka, což každý pochopí mnohem rychleji než nějakou asexualistickou terminologii (nepočítám, že to zní roztomile)
Registrován od: 29. 08. 2008
Hodnocení:
2
22. 04. 2014, 11:03:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 04. 2014, 11:05:45 uživatelem spag-diskusni-forum-etka.)
Šedé chvilky se občas dostavují,ale jsou to skutečně jen chvilky.
Zajímalo by mě,zda se někdy setkal i s nějakým asexuálním úchylem,když se sám za úchyla označuje.
Dostaneš-li se na dno, tak se na něm neválej, ale odraž se od něho.
Registrován od: 01. 01. 2014
Hodnocení:
0
Generalizace je nepříjemná, pokud se nás osobně dotýká, ale pro množství informací je naneštěstí nezbytná. Takže autora trochu chápu, ale je mi líto, že úchyl by ve společnosti měl asi větší podporu, protože ve srovnání s asexuály je normální, nebo alespoň není "nemocný".
Registrován od: 13. 04. 2014
Hodnocení:
0
Souhlasím.Další důkaz toho,že být úchyl je společensky přijatelnější než být impotent.
Registrován od: 29. 08. 2008
Hodnocení:
2
(27. 04. 2014, 21:30:15)oddcat Napsal(a): Souhlasím.Další důkaz toho,že být úchyl je společensky přijatelnější než být impotent.
To snad ještě ne?!
Dostaneš-li se na dno, tak se na něm neválej, ale odraž se od něho.
kremik-telovy
Unregistered
No jo no, tak budu asi jediná, ale mně se ten článek líbil... Je napsaný pro hetero publikum, které asexualitu vůbec nechápe a nějak je potřeba ji definovat a vysvětlit. A ty dva typy asexuálů, jak tam píše, jsem taky už zde vypozorovala... Nevim, nepřijde mi to nijak pohoršující, aspoň je vidět, že se tím zabýval... Asexuál hetero publiku obvykle není schopen souvisle vysvětlit, proč to má, jak to má.
Registrován od: 14. 12. 2015
Hodnocení:
14
Mně se také docela líbilo, rozhodně mi nepřišlo, že by v tom článku bylo něco provokativního. Žádné předsudky, žádné popírání asexuality jako takové. A ta teorie s přátelstvím je docela zajímavá, rozhodně to vede k zamyšlení nad podstatou lásky.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"