Asexualita -rodice,kamaradi - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Asexualita -rodice,kamaradi (/thread-3043.html) |
Asexualita -rodice,kamaradi - Ni-diskusni-forum-kča - 26. 11. 2018 Ahojte lidi.Chci se vas jen zeptat,jaka byla vase zkusenost ( pokud jste ) sdelili vasim rodicum o vasi asexualite a jejich reakci? Ja jsem to dala parkrat najevo,ale neresim to s nema,protoze bych slysela furt tu stejnou pisnicku,jako - vsak to prejde,mas jeste cas Achjo.. fakt RE: Asexualita -rodice,kamaradi - -diskusni-forum- - 27. 11. 2018 Moji blízcí ví že jsem demisexuál (jo není to úplně asexualita, ale jelikož jsem nikdy neměla vztah, tak se to skoro počítat dá...) většina to vzala v pohodě... někteří to ne úplně chápu ale respektují to... občas ale slyším i to, že jsem prostě jen moc náročná a vybíravá. Nijak se s tím ale netajím... ne že bych to říkala kde komu na potkání, ale nemám s tím úplně problém... snažím se občas i seznámit a tam už jsou ty reakce horší... i když jsou tam aspoň malé sympatie z obou stran, jakmile ten chlap zjistí že to nebude tak snadný a že ta šance o sexuální zájem z mojí strany je široce omezený, hned vezmou nohy na ramena... ale o tom to téma vlastně není. RE: Asexualita -rodice,kamaradi - Ni-diskusni-forum-kča - 28. 11. 2018 (26. 11. 2018, 21:44:19)Flower Napsal(a):(26. 11. 2018, 04:22:43)Nikča Napsal(a): Ahojte lidi.Chci se vas jen zeptat,jaka byla vase zkusenost ( pokud jste ) sdelili vasim rodicum o vasi asexualite a jejich reakci? Diky za nazor Jde o to,ze kdyz jsem tu psala poprve a zjistila co je slovo asexual a dalo mi to vysvetleni,tak mi bylo 15.let coz je furt vek puberty a vyvinu. Rikala sem sj,ze se to treba zmeni a ze me to bude jen vic trvat,jenze to bylo takive to doufani,abych nebyla ta jina. Protoze ja odjakziva nemam zadny zajem ani v chlapech ani v zenskych. Nikdo me vubec nepritahuje a kdyz se podivam na nejake namakane telo typka ze ktereho moje segra teče a ja jen nad tim pokrcim rameny. Opravdu na tom neco je a prave zr me to ani vubec nevadi a absolutne me to nezaiima zadny vztah ani chlapi, Protoze jsem tak stastna nechcu s nekym mit sex. Pripadala bych si u tiho strasne. A jelikoz mi je pomalu "uz" 22 let. A nic se nezmenilo a jsem i rada,protoze proste takova jsem a vyhovuje mi to. Samozrejme myslenka,ze budu asi sama s tim se musim smirit.Nebo si najit nejakeho z asexualni seznamky Ale furt jsem prpate posrana to rict rodicum nebo spis nechci,protoze jejich reakce by byla furt stejna.. mozna jim to opravdu dojde az mi bude 30 ( stara panna) RE: Asexualita -rodice,kamaradi - Gr-diskusni-forum-ča - 28. 11. 2018 Jdeš jen stylem tvá sestra a to je možná špatně, proč by se ti měl líbit svalovec, když se líbí ji. Já u partnerky hledám tak trošku střelenost, a aspoň trochu podobné zájmy. 28 let prostě bylo mrtvo a ejhle ona madam dokonalá existuje. Tím ti chci jen říct, přijít to může a samozřejmě nemusí. Uspokojicí může být i to, že maš komu říct ahoj a bavíte se. Změní se něco, když to rodičům řekneš? O mě to z rodiny neví nikdo a neřekl jsem vůbec nic, nějaké tušení mají. Kamarádi ví vše ale neznají název, kromě dvou kamarádek a ty vědí úplně, úplně vše. RE: Asexualita -rodice,kamaradi - Ni-diskusni-forum-kča - 29. 11. 2018 (28. 11. 2018, 10:18:50)Grča Napsal(a): Jdeš jen stylem tvá sestra a to je možná špatně, proč by se ti měl líbit svalovec, když se líbí ji. Já u partnerky hledám tak trošku střelenost, a aspoň trochu podobné zájmy. 28 let prostě bylo mrtvo a ejhle ona madam dokonalá existuje. Tím ti chci jen říct, přijít to může a samozřejmě nemusí. Uspokojicí může být i to, že maš komu říct ahoj a bavíte se.Myslela sem to jako priklad. Rozhodne neresim zadne "dokonale " typy )Protoze me nikdo nezajima Ale jsem rada ,ze tu jsou lidi se kteryma si clovek muze pokecat aniz by v tom byl hned nejaky sukec nebo neco takovyho. Jsem fakt rada,ze jako asexualove fungujem i ve skupine. |