![]() |
asexualove.net - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Média a viditelnost (https://www.asexual.cz/forum/forum-12.html) +--- Fórum: Noviny, časopisy, magazíny, pořady, ... (https://www.asexual.cz/forum/forum-18.html) +--- Téma: asexualove.net (/thread-20.html) |
asexualove.net - Ne-diskusni-forum-la - 07. 05. 2009 Našla jsem tento odkaz : http://www.asexualove.net/library/03/0912.html jsou tam docela zajímavé články, ale je to v angličtině. Např. jsem se tam i dozvěděla, že existují asexuálové, kteří nemají žádnou sexuální touhu nebo jen minimální ( to sedí ![]() Re: asexualove.net - Lady -diskusni-forum-Chloë - 07. 05. 2009 I kdyby to byla "odchylka" tak bych měla přinejhorším jednu úchylku navíc. ![]() Re: asexualove.net - Ne-diskusni-forum-la - 08. 05. 2009 Tvůj optimismus bych chtěla mít, Chloë ! Poradíš, jak jsi k němu dospěla ? ![]() Re: asexualove.net - spag-diskusni-forum-etka - 08. 05. 2009 Nelo,to záleží dost na tom,jaký máš vztah sama k sobě.Jsi-li k sobě přehnaně kritická,pak považuješ asexualitu za velké břemeno.Uleví se Ti,když sama sobě tuto "nedokonalost" odpustíš. Re: asexualove.net - Lady -diskusni-forum-Chloë - 08. 05. 2009 Neberu to jako něco negativního... ono sexuálně zaměření lidé se jednoduše chovají jinak a takové chování mne vůbec nepřitahuje. I kdyby po mně takový člověk sex nechtěl nebo já bych sex chtěla, stejně bych si s ním pořádně nerozuměla. Spíše to beru jen jako důsledek toho, jaká jsem v jiných směrech, jednoduše k mé osobnosti to patří. Nelo, určitě máš také nějaké skupiny lidí, do kterých by ses nedokázala zamilovat... proto to těžko budu považovat za handicap, to bych byla handicapem sama o sobě a musela bych se komplet celá psychicky předělat. ![]() Re: asexualove.net - Backstr-diskusni-forum-eet Boy - 08. 05. 2009 Na tyhle stránky jsem narazil už před časem, ale jsou takový blbý, je to asi 5 let neaktualizovaný a pořád to někde hází error 404 :'-(. Vědcům se to mluví o nějakých vývojových vadách, ale nevím, jestli jejich názor je zrovna směrodatný, protože do hlav nám nevidí a přes všechny svoje poznatky nemají ani tušení, jak se aseuálové cítí. To, že se nám něco nelíbí, přece není žádná porucha - to je jako kdyby říkali, že je porucha, pokud někomu nechutná zmrzlina. Já jsem sexu úplně normálně schopen, ale připadá mi to takový hnusný, slizský a ulepený, tak nevím, proč bych to měl dělat - a rozhodně si nemyslím, že by to byla nějaká porucha (impotentní rozhodně nejsem a psychicky jsem v pořádku - teda aspoň si to myslím ![]() Proč považuješ asexualitu za břemeno? Zkus se na to podívat z tý druhý stránky - jsi výjimečná, protože narozdíl od ostatních odmítáš takový nízký pud. Kromě toho narozdíl od ostatních nemusíš řešit takový věci jako kdo je lepší v posteli, jestli dost uspokojuješ svýho partnera, atd. Prostě my áčka jsme s našimi sexuálními životy spokojení - protože žádný nejsou a tak nám to vyhovuje ![]() ![]() ![]() Re: asexualove.net - Ral-diskusni-forum-feek - 08. 05. 2009 re Backstreet Boy: clovece, ako keby si hovoril za mna a moje pocity. dakujem ![]() Re: asexualove.net - Kat-diskusni-forum-rina - 08. 05. 2009 Nelo, mně asexualita výborně vyhovuje, odpadají problémy s nechtěným těhotenstvím, pohlavními chorobami... ![]() Jestli Ti to ale vadí, tak myslím, že postupem času (obzvlášť vzhledem ke své specializaci) najdeš nějaký způsob, jak to vyřešit. Edit: mimochodem, děkuju za tu informaci o typech asexuálů, posledních pár dní o tom uvažuju a dneska jsem dospěla k názoru, že asi neumím propojit sexuální touhu s konkrétním člověkem. Re: asexualove.net - Ne-diskusni-forum-la - 08. 05. 2009 Tak vám všem děkuju za povzbudivé názory. Máte pravdu, že je výhodnější si ze všeho brát tu lepší stránku a zvláště se to týká záležitostí, které nelze změnit nebo jen velmi obtížně. Však já na tom také nejsem tak špatně, jak to asi vypadá ![]() ![]() ![]() Re: asexualove.net - Kat-diskusni-forum-rina - 08. 05. 2009 Tak to je docela sranda, protože já mám nadbytek testosteronu ![]() Od čeho máme pokoj nedobrovolně... Napadají mě vztahy (partnerské), ale tak nějak doufám, že teď, když se nám to tu postupně rozrůstá, bude možné se časem seznámit s někým, koho sex taky nezajímá ![]() ![]() |