Můj příběh - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Můj příběh (/thread-2732.html) |
RE: Můj příběh - ad-diskusni-forum-evr - 31. 01. 2021 (31. 01. 2021, 16:12:44)marteza Napsal(a): No a já píšu, že se nejen protínají, ale někdy (a dost často) se jeden vydává za druhý. Jakože když prohlásím, že mám vztah k nějakému obrazu, tak mne podezřívají, jestli jsem si nezadřel do penisu třísky z rámu? RE: Můj příběh - mar-diskusni-forum-teza - 06. 02. 2021 Já nejsem advokát tohoto názoru. Jen nežiju schovaný v ulitě. RE: Můj příběh - ad-diskusni-forum-evr - 06. 02. 2021 (06. 02. 2021, 16:38:01)marteza Napsal(a): Já nejsem advokát tohoto názoru. Jen nežiju schovaný v ulitě. Takže náznak jakéhosi vztahu ke šnekům? No, ale ty bych právě z nějakých sexuálních experimentů, potažmo vztahů, moc nepodezříval. Jsou to hermafrodité, a jejich páření může trvat i 15 hodin. A dokonce, i když každý má své obydlí, provádi to na veřejnosti. S ničím se, holt, netají. Vidět to však taková Margret, tak by je, právě v tom nejlepším, posolila! Udělala by však chybu, pářící se plž je totiž velké afrodisiakum, měla by je raději ulovit a uvařit manželovi na oběd, možná by si dal pak konečně říct, a ona dala pokoj... A snad se mohou šneci setkat pouze se závistí od slimáků, neboť ti nedostali do vínku vilu, jakou je samozřejmě v jejich dlouhých očích, ulita. Čerpám však své informace od znalce hmyzu pana Ondřeje Sekory, tak nevím zda touto vlastností, v reálném světě, oplývají. RE: Můj příběh - Mar-diskusni-forum-gret - 06. 02. 2021 (06. 02. 2021, 18:41:32)adevr Napsal(a):???????,brouku se sexem máš ty ovšem větší problém, nicméně jsem se zasmála.(06. 02. 2021, 16:38:01)marteza Napsal(a): Já nejsem advokát tohoto názoru. Jen nežiju schovaný v ulitě. RE: Můj příběh - ad-diskusni-forum-evr - 06. 02. 2021 (06. 02. 2021, 18:55:06)Margret Napsal(a):(06. 02. 2021, 18:41:32)adevr Napsal(a):???????,brouku se sexem máš ty ovšem větší problém, nicméně jsem se zasmála.(06. 02. 2021, 16:38:01)marteza Napsal(a): Já nejsem advokát tohoto názoru. Jen nežiju schovaný v ulitě. Brouku? Zdá se, že entomologie tu může hrát větší roli, než jsem si vůbec jen pomyslel... RE: Můj příběh - Ilm-diskusni-forum-atar - 03. 06. 2021 (18. 12. 2020, 13:10:26)Ilmatar Napsal(a): Juliana: Díky! Koťátko je černé s bílými ponožkami. Nejdřív jsme mysleli, že je to kocourek, a začali jsme mu říkat Mikeš. Pak nám veteřinář řekl, že je to Mikeška Dovolím si sem přidat drobnou aktualizaci (i když nejde o asexualitu ani o můj příběh): Mikeška se dnes ráno stala hrdou čtyřnásobnou maminkou. Koťátka jsou také všechna v černobílém provedení: jedno úplně černé, druhé černé s bílými tlapkami, třetí má bílé tlapky i bříško a čtvrté je už spíš bílé s černými flíčky. (Asi postupně docházela barva ) Všechna jsou krásná, heboučká, voňavoučká a mají se čile k světu Budou výhledově hledat jiný domov - tak kdyby náhodou tady někdo zvažoval, že si pustí do života nového chlupáče, dejte mi vědět. |