![]() |
Milí přátelé, zde je mé trápení - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Milí přátelé, zde je mé trápení (/thread-2100.html) |
RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - -diskusni-forum- - 31. 07. 2012 (31. 07. 2012, 11:31:40)Verimzetenajdu Napsal(a): Jinde bych nemohl napsat to co zde a také bych se nedokázal svěřit nikomu známému. Jdu si zaběhat, nachytat trochu těch endorfínůÁ, takže kolega, co taky odhalil zázračné účinky běhu na psychiku. ![]() Jak dlouhé trasy běháváš? RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 31. 07. 2012 (31. 07. 2012, 14:16:59)Asiel Napsal(a): Á, takže kolega, co taky odhalil zázračné účinky běhu na psychiku. lol: K nejbližšímu výčepu. Nazpátek rozvážně a po čtyřech ![]() RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - Verimze-diskusni-forum-tenajdu - 31. 07. 2012 Teď jsem měl čtvrt roku pauzu, jelikož jsem nestíhal kloubit práci se školou, ale před tím jsem běhal 3/4 roku od 10-30 km. Měsíčně cca 300km. RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - ave-diskusni-forum-rys - 31. 07. 2012 Můžu se zeptat, partnerka nevěděla, jak to ty máš ohledně sexu? Jestli věděla, proč jste spolu vůbec byli? Ptám se, protože sama přes 2 roky žiju s přítelem, který má chuť na sex možná jednou ročně a nikdy neřekne na rovinu - mě sex nezajímá, měli bychom se rozejít. Naopak říká, že se to zlepší, bla bla, a já chci věřit a nemám odvahu udělat jako první ten krok. A je z toho další nešťastný vztah, kdyby spolu lidi mluvili hned od začátku na rovinu, mohlo by se všemu tomu trápení předejít... RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - mušelín - 31. 07. 2012 (31. 07. 2012, 19:26:18)averys Napsal(a): Můžu se zeptat, partnerka nevěděla, jak to ty máš ohledně sexu? Jestli věděla, proč jste spolu vůbec byli? Ptám se, protože sama přes 2 roky žiju s přítelem, který má chuť na sex možná jednou ročně a nikdy neřekne na rovinu - mě sex nezajímá, měli bychom se rozejít. Naopak říká, že se to zlepší, bla bla, a já chci věřit a nemám odvahu udělat jako první ten krok. A je z toho další nešťastný vztah, kdyby spolu lidi mluvili hned od začátku na rovinu, mohlo by se všemu tomu trápení předejít... To je pro Tebe takový problém o takových věcech mluvit? Podle mě stačí počkat na příhodný okamžik, a pak se dá rozebrat takřka všechno. RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - Verimze-diskusni-forum-tenajdu - 31. 07. 2012 My jsme o tom mluvili .... věděla to (31. 07. 2012, 21:50:15)Verimzetenajdu Napsal(a): My jsme o tom mluvili .... věděla to. Jenže ve všem ostatním si naprosto rozumíme, máme stejné záliby a vůbec vše, tak jsme doufali, že to problém nebude. RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - ave-diskusni-forum-rys - 01. 08. 2012 (31. 07. 2012, 21:24:37)mušelín Napsal(a):(31. 07. 2012, 19:26:18)averys Napsal(a): Můžu se zeptat, partnerka nevěděla, jak to ty máš ohledně sexu? Jestli věděla, proč jste spolu vůbec byli? Ptám se, protože sama přes 2 roky žiju s přítelem, který má chuť na sex možná jednou ročně a nikdy neřekne na rovinu - mě sex nezajímá, měli bychom se rozejít. Naopak říká, že se to zlepší, bla bla, a já chci věřit a nemám odvahu udělat jako první ten krok. A je z toho další nešťastný vztah, kdyby spolu lidi mluvili hned od začátku na rovinu, mohlo by se všemu tomu trápení předejít... Pro mě to není problém, ale psala jsem, co mi na to odpovídá přítel... (31. 07. 2012, 21:50:15)Verimzetenajdu Napsal(a): My jsme o tom mluvili .... věděla to sexuální nesoulad je vždycky problém... RE: Milí přátelé, zde je mé trápení - Black.Angel - 02. 08. 2012 Právě, a těžko změnitelné. |