Nova mapa uzivatelu - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: O webu (https://www.asexual.cz/forum/forum-4.html) +--- Téma: Nova mapa uzivatelu (/thread-2271.html) |
RE: Nova mapa uzivatelu - pan-diskusni-forum-oška - 27. 05. 2013 (27. 05. 2013, 20:39:46)Dobra Napsal(a): Není nikde, protože všichni vědí, kde Morava je a že to není bydliště jako takové. Bydlišť můžeš mít na Moravě několik, ale neobýváš celou Moravu. Na Moravě žiješ. Pochopitelně když chceš svoje bydliště udržet v tajnosti tak je jasné, že napíšeš v podstatě anonymně bydliště Morava. A co když mám zájem o kontakt s kýmkoli z Moravy, hm? RE: Nova mapa uzivatelu - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 27. 05. 2013 (27. 05. 2013, 22:26:46)panoška Napsal(a): A co když mám zájem o kontakt s kýmkoli z Moravy, hm? To je diškriminácia! Jak k tomu přijdou Češi? Tak tam napiš Klenovice na Hané (geografický střed Moravy) a v profilu upřesní, co máš za lubem. RE: Nova mapa uzivatelu - ke-diskusni-forum-x!k - 28. 05. 2013 Proste bych vybral nejvetsi mesto co je pobliz kde muze byt vic lidi. A pak to treba uprasni v popisku profilu Nebrat si priklad odeme, ja tam mam nekolik mest, takze me to do mapy nehodi (zatim). :P RE: Nova mapa uzivatelu - ke-diskusni-forum-x!k - 28. 05. 2013 To jo, jen zrovna v Trinci jsem malo. Ale je to zajimave videt kolik lidi je odkud... RE: Nova mapa uzivatelu - pan-diskusni-forum-oška - 28. 05. 2013 (28. 05. 2013, 17:38:12)kexik Napsal(a): To jo, jen zrovna v Trinci jsem malo. Ale je to zajimave videt kolik lidi je odkud... Já se taky na trochu dívala a odhadla bych, že tak 80 % registrovaných už tu buď hodně dlouho nebyla, nebo tu byla jen v okamžiku založení účtu. RE: Nova mapa uzivatelu - ke-diskusni-forum-x!k - 28. 05. 2013 (28. 05. 2013, 20:36:41)vendemiaire Napsal(a):(28. 05. 2013, 17:38:12)kexik Napsal(a): To jo, jen zrovna v Trinci jsem malo. Ale je to zajimave videt kolik lidi je odkud... V mape jsou ted uzivatele razeni podle aktivity od tech aktualne nejaktivnejsich az po ty stare neaktivni. Snad to pomuze. :P Pravda, aktivity vypisovaly zbytecne moc, oriznul jsem to. Diky za tip. Tu mapu chci dat nekam do menu nahoru misto Help treba ale to musim jeste prijit na to jak to udelat. Asi musim smazat nejakou cache po editaci sablony... RE: Nova mapa uzivatelu - Bl-diskusni-forum-ues - 29. 05. 2013 Týýýý jo. Velký skok kupředu na mapě uživatelů. Děkujeme Kexiku za vylepšení RE: Nova mapa uzivatelu - ke-diskusni-forum-x!k - 29. 05. 2013 Tak neni spatny rict, ze jsi byl na Merkuru Neni to az tak daleko. :P Ten prevod nazvu na polohu dela google... a samozrejme to zalezi na uzivateli jak to tam uvede... RE: Nova mapa uzivatelu - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 29. 05. 2013 S povinnou povahou něco dělat nebudeš? Vybrat si natvrdo jednu ze čtyř možností je jako mít jen 4 světový strany a jeden směr si vyber. Přitom je uznáván i SV SZ JV JZ a pak dvě možnosti, že člověk žádným směrem nejde a nebo už je v cíli. RE: Nova mapa uzivatelu - ke-diskusni-forum-x!k - 29. 05. 2013 Tak ja smer urcuju ve stupnich (heading one three zero). Myslim ze staci 4 moznosti, zbytek jde dodefinovat v "O mne", nemusime to prehanet... |