![]() |
Prosím zkušené, poraďte mi - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: Prosím zkušené, poraďte mi (/thread-2131.html) |
RE: Prosím zkušené, poraďte mi - mušelín - 25. 08. 2012 (25. 08. 2012, 16:24:52)Týna Napsal(a): Já jsem ráda, že jste mi sem napsali. Nějak to nemám s kým konzultovat.. No, mě připadá, že by se bez sexu obešel, ale pro Tebe by se obětoval - jen když z toho nic nemá a Ty také ne, tak ho to odrazuje. Problém ve velikosti je obtížně řešitelný - penis se nafouknout nedá, tak leda operativně zúžit vagína?? - co já vím, jestli se to dělá, možná jsou i nějaké masti ![]() Ale to už opravdu hádám. Třeba poradí ten sexuolog. RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Kat-diskusni-forum-rina - 25. 08. 2012 (25. 08. 2012, 21:35:17)mušelín Napsal(a): Problém ve velikosti je obtížně řešitelný - penis se nafouknout nedá. Hmmm... Co se poradit v nějakém sexshopu ohledně možností v takovémto případě? Určitě nejste jediní s tímto problémem. RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Do-diskusni-forum-bra - 25. 08. 2012 Četla jsem, že vagína se přizpůsobí velikosti jakéhokoli penisu, v klidové poloze je vagina v podstatě stažená k sobě. Teď přijde rada od asexuálky ![]() RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Al-diskusni-forum-isa - 25. 08. 2012 V sexshopech by měli prodávat návleky na penis pro zvětšení objemu. Možná že by to mohlo pomoct. RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Magr-diskusni-forum-amal - 26. 08. 2012 Aha, "redukce". Osobně mně to napadlo hned, ale protože nemám potuchy, jak moc podivné věci se v sexshopech prodávají, tak jsem to pokládal za příliš technokratický přístup. Nicméně fungovat by to mohlo. A o cvicích na posílení svalů pánevního dna (tedy i těch, co ovládají vagínu) jde najít na webu dost materiálů, protože mimo lepšího prožitku v sexu pomáhají i při inkontinenci. RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Do-diskusni-forum-bra - 26. 08. 2012 Alisa: V sexshopech by měli prodávat návleky na penis pro zvětšení objemu. Možná že by to mohlo pomoct. --- Kdybych byla sexuál, tak by mi to vadilo - něco navíc. Asi je lepší cítit partnerský sexuální orgán v přirozené formě. ![]() RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Al-diskusni-forum-isa - 26. 08. 2012 (26. 08. 2012, 05:25:35)Dobra Napsal(a): Kdybych byla sexuál, tak by mi to vadilo - něco navíc. Asi je lepší cítit partnerský sexuální orgán v přirozené formě. To jo, ale i v tomto je každý jiný, někomu vadí i kondom, a někdo má doma "hračkárnu". Je to dost individuální. Já bych viděla spíše problém v tom, jak to partnerovi prezentovat, aby se neurazil, že jeho objem není dostatečný. ![]() ![]() RE: Prosím zkušené, poraďte mi - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 26. 08. 2012 18 patří už mezi velký? RE: Prosím zkušené, poraďte mi - ave-diskusni-forum-rys - 26. 08. 2012 Já bych to tak bledě neviděla. Předně si myslím, že přítel asexuál skoro jistě není. Zřejmě nemá moc zkušeností a nějaký začátečnický neúspěch může odradit. Dokážu si představit, že si to všechno dává za vinu, klesá jeho sebevědomí, bere to jako svoje zklamání a všechno tohle pro něj musí být dost nepříjemné a je celkem pochopitelné, že to nechce dál zkoušet, protože se bojí, že to zas dopadne špatně. Každý pár se musí ze začátku 'sehrát' a to chvíli trvá. Takže dál provozovat polohy, které se oboum líbí, nic si nedávat za vinu, nebrečet (!) atd. Skoro jistě se to časem zlepší, když se budete snažit. RE: Prosím zkušené, poraďte mi - Kat-diskusni-forum-rina - 27. 08. 2012 No, to se řekne, nebrečet. Ale určitě bych se předem psychicky připravila na zklamání tak, abych se v případě neúspěchu nezhroutila. I když to se také lépe řekne a hůře udělá. |