Registrován od: 15. 01. 2012
Hodnocení:
0
20. 01. 2012, 22:45:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21. 01. 2012, 12:12:33 uživatelem amo-diskusni-forum-sPH.)
Ahoj všem,
se zájmem jsme si přečetl článek v Týdnu č. 3 - "Krásný život bez sexu."
Myslím si, že je napsán objetivně, s nadhledem a autor/ka cituje vyváženě obě strany - Sedláček vers. Weiss. Osobně se s většinou citovaného ztotožňuji, jen....
Poznámka redakce: pan doktor Weiss neuznává nejen asexualitu (je nás tady "hafo" ,) ale ani bisexualitu a to je (podle mého názoru) mylné a směšné, protože se s několika opravdovými "bi" osobně znám a tzv. "fungují"..
Jen mi připadalo rozmarné, pojmenovat naše fórum "SPOLEK NEPŘÁTEL OVESNÉ KAŠE" .. , ale pluralita názorů je potřebná, ne??
A jak to vidíte vy?? Vyjádři se ještě někdo??
A.
Registrován od: 24. 01. 2011
Hodnocení:
4
Mně ovesná ani krupicová kaše nevadí.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
Hodnocení:
0
(20. 01. 2012, 23:35:30)ChildFreeMan Napsal(a): Mně ovesná ani krupicová kaše nevadí.
Ahoj,
já to mám taky tak
jenom jsem citoval z článku....
A.
Hodnocení:
4
(20. 01. 2012, 23:46:30)amosPH Napsal(a): Ahoj,
já to mám taky tak
A.
Já jen reagoval na příspěvek. Článku nemaje a neznaje.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)
Hodnocení:
0
(21. 01. 2012, 00:18:25)ChildFreeMan Napsal(a): (20. 01. 2012, 23:46:30)amosPH Napsal(a): Ahoj,
já to mám taky tak
A.
Já jen reagoval na příspěvek. Článku nemaje a neznaje.
Tak jo...
Dobrou
Hodnocení:
4
Žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří.
Registrován od: 22. 07. 2011
Hodnocení:
11
Souhlasím, že je to dobrý článek, vyvážený a nehledá zbytečné senzace, kde nejsou. A celkem je mi jedno, jestli jsem z lékařského hlediska autoerotik nebo případ pro psychiatra, hlavně že jsem v pohodě Jen se obávám, že většinová společnost včetně sexuologů vůbec nechápe míru otrávenosti a frustrace, kterou všem odlišným způsobuje neustálá masáž "bezproblémovou" zdravou heterosexualitou, která jediná si zaslouží okupovat veřejný prostor... Není divu, že pak homosexuálové mají neodolatelnou touhu pochodovat a asexuálové tvořit podivná webová fóra
BTW, gratuluju Morwen k pěknému citátu!
Hodnocení:
4
Takže nejsme v pěkný kaši.
Hodnocení:
0
22. 01. 2012, 11:20:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 01. 2012, 11:37:08 uživatelem amo-diskusni-forum-sPH.)
(22. 01. 2012, 10:02:09)AlineDaryen Napsal(a): Souhlasím, že je to dobrý článek, vyvážený a nehledá zbytečné senzace, kde nejsou. A celkem je mi jedno, jestli jsem z lékařského hlediska autoerotik nebo případ pro psychiatra, hlavně že jsem v pohodě Jen se obávám, že většinová společnost včetně sexuologů vůbec nechápe míru otrávenosti a frustrace, kterou všem odlišným způsobuje neustálá masáž "bezproblémovou" zdravou heterosexualitou, která jediná si zaslouží okupovat veřejný prostor... Není divu, že pak homosexuálové mají neodolatelnou touhu pochodovat a asexuálové tvořit podivná webová fóra
BTW, gratuluju Morwen k pěknému citátu!
Ahoj,
děkuji za pěkný komentář, svatá pravda.. Sexuologové jsou většinou "klasičtí heteráci", tak prostě nechápou a ještě mají svůj názor podšprajcovaný vystudovoanou mediciínou, takže...
A jak píšeš, jestli jsme tady povětšinou "autoerotici", "nesouložící", "3%" nebo ještě jiní je ganz egal.. Důležité je být SÁM SEBOU a netrápit se a být (aspoň částečně) "f poho"
(22. 01. 2012, 10:57:03)ChildFreeMan Napsal(a): Takže nejsme v pěkný kaši.
Myslím si, že jsem tam, kde jsem nebo chceme být a "jak si kdo ustele, tak si i lehne.."
Registrován od: 29. 08. 2008
Hodnocení:
2
Taky se mi ten článek líbil. To že nás spojuje jen ten nezájem o sex, ještě neznamená,že bychom se tu nudili. Viz.to široké spektrum témat,která se na tomto foru probírají.
Dostaneš-li se na dno, tak se na něm neválej, ale odraž se od něho.
|